Anasayfa / Güncel / Yenişehir’de sağlık çalışanlarına ithafen konser

Yenişehir’de sağlık çalışanlarına ithafen konser

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle pandemi sürecinde fedakârlıklamücadele eden sağlık çalışanlarına ithafen Türk Müziği konseri düzenleniyor.

Mersinlileri kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam eden Yenişehir Belediyesi, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan Türk Müziği konserine ev sahipliği yapacak, Yenişehir’de Türk Müziği rüzgârı esecek. 14 Ocak Cuma günü saat 18.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Merkezi’nde yapılacak olan konserde, müzik öğretmenlerinden oluşan koro sahne alacak ve Türk Müziği ustalarının en seçkin eserlerini seslendirecek.  Mersinliler, sağlık çalışanlarına ithafen düzenlenecek konseri ücretsiz dinleme fırsatı yakalayacak.

Yaklaşık 2 yıldır yaşamımızı derinden etkileyin pandemisürecinde canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarına her fırsatta destek veren Mersin Yenişehir Belediyesi, Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına açmıştı. Yaklaşık 1 yıl boyunca Yenişehir Belediyesinin tahsis ettiği yurtta ücretsiz konaklayan sağlık çalışanları ailelerini korona virüs riskinden uzak tutmuştu.

Çok Okunan Haber

Emir Can İğrek’ten Mezitli 33 Spor’a Tam Destek!

Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Mezitli 33 Spor’a bir destek de ünlü müzisyen …

Bir yorum

  1. Mustafa Topaloğlu

    BİR KONSER, DUMAN VE GÜRÜLTÜ
    .
    Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Ustalara Saygı Türk Müziği Konseri’ne gittik geçen akşam eşimle. Konser Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’ndeydi. Ustalara Saygı Konseri sağlık çalışanlarına ithaf edilmişti. Ne güzel bir vefa!..
    Konserde, müzik öğretmenlerinden oluşan bir koro sahne aldı. Koroyu İlker Bozkurt yönetti. Solo eserlerin ağırlıklı olduğu konserde Türk Müziği ustalarının seçkin eserleri dile geldi, tele geldi. Salonda Türk Müziği rüzgârı esti.
    .
    Konser salonunda müzik rüzgarı esti ama gürültüden patırtıdan bir şey anlayamadık. Bir esinti miydi, fırtına mıydı bu rüzgar?
    Hele hele o sahneye üflenen duman yok mu, bizi duman altı etti yahu!
    Bu nasıl ses düzenidir? Doğrusu anlayamadık. Bangır bangır! İnanın salonun duvarları titriyor. Beynimiz zonkluyor.
    Birileri bunu farkeder. Müziğin sesini kısarlar diye çok bekledik. Lakin ne fayda! Konser boyunca aynı dambırtı dımbırtı, gümbürtü…
    Sağlık çalışanlarına ithaf edilen bu konserde sahneyi ve salonu dumana boğmak neyin nesidir? Herkes zaten bulaşı nedeniyle diken üstünde. O kadar yüksek volüm kulaklarımızı sağır etti desem yeridir.
    Halbuki sazlar Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin. Koro Şefi profesyonel bir müzik insanı. Koro elemanları, solistler öylesine. Hepsi müzik öğretmeni… Çok da güzel hazırlanmışlar. Seslerine, gönüllerine sağlık.
    Keşke o duman hiç olmasaydı. Ses düzeni de gerektiğince ayarlansaydı. Biz de gönül huzuruyla dinlerdik şarkıları.
    Ne yazık ki dumana boğulduk. Gürültü bizi çok rahatsız etti.
    Konserde yorumlanan sanat müziği eserlerini ve yorumlayan sanatçıları gerektiği gibi dinleyip seyredemedik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla