Anasayfa / Güncel / 13 İLÇE BAŞKANI ADİL AKTAY DEDİ

13 İLÇE BAŞKANI ADİL AKTAY DEDİ

CHP Mersin’de 13 ilçe başkanı yayınladıkları dekralasyon ile mevcut il başkanı Adil Aktay ile yola devam etme kararı aldılar. İlçe başkanlarının deklarasyonu şu şekildeydi ;

Emperyalizme karşı baş kaldıran, ulusal direnişi yöneten stratejik bir devrimi gerçekleştiren sonrasında çağdaş bir model oluşturan Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu şanlı Cumhuriyet Halk Partisi her zaman olduğu gibi bugün de Türkiye’yi yönetmeye talip olmuş kararlı azimli ve iktidar yolunda yürüyen en büyük örneklerden birisidir.

Ülkemizin dört bir yandan kuşatılmaya çalışıldığı,cumhuriyetimizin ilkelerine ve temel değerlerine büyük saldırıların olduğunu günümüz Türkiye’sinde önemli bir tarihsel süreçten geçtiğimizin farkındayız. Biraz sonra açıklayacağımız kararın altında bu farkındalık yapmaktadır. Çok önemli bir süreçten geçmekteyiz.

Parti politikalarımızın amacı doğrultusunda toplum içindeki yerimizin ve yükümlülüğümüzün farkında olarak yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalıştık 31 Mart yerel seçimlerinde martın sonu bahar sloganıyla yola çıkıp tüm parti paydaşlarımızla çalışarak ilçe il örgütümüzle ve Büyükşehir belediye başkanımız Vahap seçer ile Mersin’imize baharı getirdik. Bu inanç ve azimle ülkemize de baharın gelmesi için tüm kararlılığımızla çalışacağız.

Mersin genelinde 13 ilçemizin kongrelerini yapmasından sonra ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz belirlendi.

Biz; 13 ilçe başkanı olarak Bu tarihsel yükümlülüğün farkındalığında olup bu dönemde de mevcut il başkanımız Adil Aktay’ı yeniden il başkanlığına aday gösteriyoruz.

Örgütsel bir güç birliği ile emperyal oyunların karşısında tüm partilerimizin birleşmesi ulusal bağımsızlık şiarımız  ile truva atlarına dur demesi gerektiğini inancındayız.

Bugün Her bir üyemizle bir araya gelerek ;yüzümüze gülerek ekmeğimizi çalanlara ve gözümüzün içine bakarak yalanlardan yalan beyan ! diyenlere karşı,ne cumhuriyetten ne demokrasiden ne özgürlükten ne laik sosyal hukuk devleti olan ülkemizi savunmakdan ne de anayasal rejime bağlılık ve sadakatdan vazgeçmeyeceğimizi göstermek durumundayız.

Partimize Mersin’imize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.

Her şey çok güzel olacak.

Çok Okunan Haber

BAŞKAN SEÇER, MERSİN İŞ DÜNYASI KULÜBÜ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin İş …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla