SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 19° Yer yer hafif çiseleme

SELAĞZI’NDAN YENİŞEHİR VE BÜYÜKŞEHİR’E DAYANIŞMA ZİYARETİ

Mezitli Belediye Başkan Vekili Turgut Selağzı, Yenişehir Belediye Başkan Vekili Çağdaş Dutlu’yu makamında ziyaret etti. Selağzı, ziyaretin ardından Dutlu ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülşah Yıldırım Genç ile bir araya geldi. Görüşmelerde birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verilirken, tutuklu belediye başkanlarının hizmet anlayışı doğrultusunda çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

İlk olarak Yenişehir Belediye Başkan Vekili Çağdaş Dutlu’yu makamında ziyaret eden Selağzı, görüşmede yerel yönetimlerin çalışmaları ve kentlerin geleceğine yönelik hayata geçirilebilecek ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Selağzı, daha sonra Yenişehir Belediye Başkan Vekili Çağdaş Dutlu ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülşah Yıldırım Genç’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede, içinden geçilen hassas süreçte birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi. Tutuklu bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in ortaya koyduğu hizmet anlayışının devam ettirilmesi ve vatandaşlara sunulan belediye hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi konuları ele alındı.

SELAĞZI: “BAŞKANLARIMIZIN İZİNDE, AYNI KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mezitli Belediye Başkan Vekili Turgut Selağzı, “Haksız yere tutuklu bulunduklarına inandığımız Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Serkan Tuncer’in izinde, onların kentlerimize kazandırdığı hizmet anlayışını aynı azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. İçinden geçtiğimiz bu hassas süreçte birlik ve beraberliğimizi koruyarak dayanışma içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz. Bizim önceliğimiz, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak ve başkanlarımızın emanetine sahip çıkmaktır. Bu anlayışla kentlerimizin geleceği için ortak akılla hareket etmeye devam edeceğiz. Nazik ev sahiplikleri için Yenişehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Çağdaş Dutlu’ya ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Gülşah Yıldırım Genç’e teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.


Muharrem Çağatay

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı