SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 30° Güneşli

Halkın itirazını Ankara’ya taşımıştı: AKP’li başkan koltuğu bıraktı

AKP Tunceli İl Başkanı Hakan Özer, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Tunceli'deki tartışma yaratan maden projelerine karşı çıkmasıyla bilinen Özer, "Görevler değişebilir, makamlar gelip geçebilir; ancak dava şuuru, vatan sevgisi ve millete hizmet anlayışı bakidir" dedi.
 

AKP İl Başkanı Hakan Özer, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürüyen davaya olan bağlılığının devam edeceğini belirterek, "Görevler değişebilir, makamlar gelip geçebilir; ancak dava şuuru, vatan sevgisi ve millete hizmet anlayışı bakidir" dedi.

Halkın itirazını Ankara’ya taşımıştı: AKP’li başkan koltuğu bıraktı - Resim : 1

Görevden ayrılmasına rağmen AKP'nin bir neferi olarak ülkeye, millete ve partiye hizmet etmeyi sürdüreceğini belirten Özer, görev değişikliğinin tamamen kendi iradesiyle alındığını ifade etti.

Özer, yaklaşık 9 ay önce il başkanlığı görevine getirilmişti.

MADEN PROJELERİNE KARŞI ÇIKMIŞTI

Tunceli'de son yıllarda tartışma yaratan maden ve taş ocağı projeleri sürecinde Hakan Özer, doğaya zarar vereceği yönündeki itirazları Ankara'ya ileten isimler arasında yer almıştı.

 



 


Muharrem Çağatay

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Reklam

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı