SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 25° Güneşli

Öğretmen atama için torpil istedi Eski vekil mesajları yanlışlıkla durumda paylaştı!

Bir öğretmen, il dışı atama başvurusunun takibi için eski AKP Mersin Milletvekilinden “yardım” istedi, eski vekil öğretmeden gelen mesajları, ilgili kişilere ileteyim derken yanlışlıkla watsapp durumunda paylaştı.

Milli Eğitim camiasının en büyük sorunlarından biri olan atama ve yer değişiklikleri sorunu yıllardır olduğu gibi bu yıl da devam etti.
Görev yeri değiştirilen ve eski görev yerine dönmek isteyen ya da mevcut görev yerinden ayrılmak isteyen öğretmenler ilçe ve il milli eğitim  müdürlükleri ve bakanlık üzerinden başvurularını yapıyor.

Önceki dönemlerde AKP Mersin Milletvekili olarak parlamentoda görev yapan ve parti içinde hâlâ etkin olan bir siyasetçinin, yanlışlıkla yaptığı bir durum paylaşımı, öğretmenlerin atama ve yer değişikliklerinde siyasetçilerden yardım istemek zorunda kaldığını gösteriyor.

Eski milletvekili, bir öğretmenden kendisine gelen mesajları, başka yere iletmek isterken yanlışlıkla watsap durumunda paylaştı.
Durumda paylaşılan görssellerde öğretmenin adı soyadı, görev yaptığı okul, tercih listesi ve eski vekile mesajları yer aldı.
Eski vekil kısa süre sonra hatalı paylaşımı anladı ve durum güncellenmesini kaldırdı.



 


Muharrem Çağatay

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Reklam

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı