Emre, Kaya'nın eşi İlyas Kaya'nın da 99 milyon 687 bin liralık hisse alımı yaptığını ve satışların ardından 826 milyon lira çektiğini öne sürdü.
İşlemlerin 8 Nisan'da başladığını ve eylül ayında peş peşe satışlar gerçekleştirildiğini savunan Emre, paraların dört ayrı Türkiye uzantılı ve bir yurt dışı uzantılı hesaba aktarıldığını iddia etti.
KAYA SORULARI YANITSIZ BIRAKTI
Notbir'in haberine göre, iddialara ilişkin açılan telefona Fatma Betül Sayan Kaya, "Müsait değilim" ifadeleriye yanıt verdi.
51 KİŞİ TUTUKLANDI
Yedi portföy yönetim şirketini kapsayan fon soruşturmasında, eylül ayının ortalarında operasyonlar hız kazandı. İlk dalgada 19 kişinin tutuklandığı soruşturmada, Ethem Bulut Beytorun, Gürkan Parlakaç, Özdemir Uçar ve Mustafa Dedik'in de aralarında bulunduğu isimlerin tutuklanmasıyla toplam tutuklu sayısı 51'e yükseldi.
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.