Anasayfa / Güncel / TARSUS’TA PARKLAR ARTIK DAHA TEMİZ DAHA KONFORLU

TARSUS’TA PARKLAR ARTIK DAHA TEMİZ DAHA KONFORLU

Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin dört bir yanında parklarda çalışmalar devam ediyor. Ekipler daha temiz daha yeşil Tarsus için, yeşil alanların ve parkların tüm ihtiyaçlarını karşılayarak vatandaşların daha rahat ve temiz bir ortamda dinlenmeleri için çalışıyor.

Ekipler tarafından parkların bakım onarım çalışmaları yapılan plan doğrultusunda sürdürülüyor. Parklarda çocuk oyun grubu altında bulunan kauçuk zeminler yenileniyor,  eskiyen oyun grupları ve spor aletleri tamir ediliyor, boyanıyor, parklarda bulunan kamelya ve masalar, oyun grupları, spor aletleri düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Fidanlıkta bulunan mevsimlik çiçek çeşitliliği artırılarak çevre güzelliğine katkıda bulunuluyor. Aydınlatmada sıkıntı yaşanan parklarda ise Makina İkmal Müdürlüğü ile koordine kurularak çözüme kavuşturuluyor.

BAŞKAN BOLTAÇ’A TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalarda öncelikle mahallelerde bulunan parkların eksiklikleri tespit ediliyor. Yapılan tespitlerin ardından ekipler tarafından eksiklikler giderilerek vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Vatandaşlar Belediyenin ve Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın göreve geldiği günden beri Tarsus için gereken çalışmaların anında yapılmasından dolayı teşekkür etti.

Çok Okunan Haber

GÜLCAN KIŞ 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADI

Chp Mersin Milletvekili Gülcan Kış yayınladığı bir mesaj ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Byramını …

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla