90’llı yıllarda radyo programları içinde efsane olan, Mehmet Çeto Tekkanat’ın “BAYÇET” mahlasıyla hazırlayıp sunduğu , şiir ve sohbet programı “YAĞMUR KAÇAKLARI” Cafe DuTheatre’de seyircisiyle hasret gidermeye başladı.
İnstagram’dan da canlı yayınla hayranlarına ulaşan efsaneprogramın modaratörlüğünü Burak Aydın ve Erkut Burgaç yaparken, Vahit Utku İşçimen de gitarı ve şarkılarıyla katılıyor.
Yıllar sonra İlk kez seyircileriyle yüzyüze, gözgöze ve yürek yüreğe program yaptığını belirten Mehmet Çeto Tekkanatşunları söyledi; “Mersin’e geri döndüğümde Sun Radyo’da başladığım ve daha sonra Radyo Kent’te yıllarca sürdürdüğüm şiir sohbet programı Yağmur Kaçaklarını sosyal medyadan canlı yayınla yapmaya başladım. Bu pandemi günlerinde bana ve dinleyenlere ilaç gibi geldi. Eski öğrencilerimden Erkut Burgaç Mersin’de eksikliğini hissettiğimiz güzel bir mekan açınca böyle bir program yapmaya karar verdik. İlk günden itibaren yoğun bir ilgi gördü. Canlı yayınlarla da insanlar hem programı izledi hem de interaktif bir şekilde soru ve yorumlarıyla katıldılar. Burada yalnızca şiir okunup şarkı söylemiyoruz, yaşama ve aşka dair her şeyi paylaşıyoruz. Seyircilerimizle de sahneyi paylaşıyoruz. İsteyen herkes mikrofonu kapıp şiir okuyabiliyor ve düşüncelerini paylaşabiliyor.Hepimize ilaç gibi gelen bu program sürekli yenilenerek devam edecek.”
Yağmur Kaçakları şiir ve sohbet programı, her cumartesi saat 20.00’den itibaren Cafe Du Theatre’de şiir ve sanat severlerle, keyifli bir gece yaşamak isteyenlerle birlikte olacak.

Mersin Halk Haber Mersin Halk Haber
