Anasayfa / Güncel / ÇAMLIYAYLA’NIN BİRÇOK BÖLGESİNDE BÜYÜKŞEHİR’DEN ASFALT ÇALIŞMASI

ÇAMLIYAYLA’NIN BİRÇOK BÖLGESİNDE BÜYÜKŞEHİR’DEN ASFALT ÇALIŞMASI

Çamlıyayla ziyaretinde Cumayakası Mahallesi Talıç yolunda toz sorununun yaşandığının vatandaşlar tarafından aktarılması üzerine söz konusu yolun en kısa sürede asfaltlanacağı ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sözünü tuttu. Çamlıyayla Talıç yolu Büyükşehir ekipleri tarafından asfaltlanırken, aynı şekilde yoğun kullanılan Ergene yolunda da asfalt çalışması yapıldı.

Özellikle yaz aylarının gelmesiyle asfalt atağı başlatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çalışmalarına devam ediyor. Geniş sorumluluk alanında doğudan batıya her noktaya eşit hizmet götüren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yayla turizmi açısından eşsiz güzelliklere sahip olan Çamlıyayla İlçesinde de hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Söz verdi, yerine getirdi

Başkan Vahap Seçer’in ilçeye ziyareti sırasında vatandaşlar Çamlıyayla merkez Cumayakası Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Talıç yolunda toz ve zemin bozukluğu nedeniyle sıkıntılar yaşandığını aktardı. Başkan Seçer de yolda en kısa zaman içerisinde asfaltlama yapılacağının sözünü verdi.

Ali Boltaç’ın koordinatörlüğündeki Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki Talıç yolunda zemin düzenleme çalışmalarını ivedilikle tamamladı ve yolda çift kat sathi asfalt kaplama yapıldı. Aynı şekilde Çamlıyayla’da yoğun kullanılan Ergene yolunda da Büyükşehir ekipleri tarafından yaklaşık 500 metre sathi asfalt kaplama yapıldı.

Heyelandan zarar gören yollar yapılıyor

Heyelandan zarar gören Fakılar Mahallesi yolunda istinat duvarı örme faaliyetini tamamlayan Büyükşehir ekipleri, aynı şekilde heyelandan zarar gören Körmenlik Mahallesi yolunda da istinat duvarı örme ve yol ıslah çalışması gerçekleştirecek. Öte yandan, Ulumeres Mevkii’nde de asfalt öncesi zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çamlıyayla’da kafe işletmeciliği yapan Saime İşlek, Talıçyolunda özellikle toz nedeniyle ciddi sorunlar yaşadıklarını belirterek, Talıç yolunun bozuk olması nedeniyle herkes sıkıntı yaşıyordu. Özellikle hafta sonları sıklıkla kullanılan yolumuz nihayet asfaltlandı. Büyükşehir ekiplerine ve yetkililerine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Çamlıyayla merkez Cumayakası Muhtarı Ahmet Yılmaz ise Büyükşehir’den aldıkları hizmetlerden memnun olduklarını vurgulayarak, “Ergene yolunda asfaltlama yapıldı. Diğer yollarda da çalışmalar sürüyor. Talıç yolu ise gerçekten problemliydi. Eskiden bu kadar araç yoktu. Şimdi ise her evin önünde araç var. Araçların geçişi esnasında ise toz sorunu yaşanıyor. Talıç yolunun asfaltlanması ile çevre halkı gerçekten rahatlamıştır. Bu noktada hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’eve diğer belediye yetkililerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, hizmetlerin devamının geleceğine inanıyorum”diye konuştu.

Çok Okunan Haber

İnfaz Yasası makyajıyla genel af: PKK detayı komisyonu böldü

Meclis’e daha gelmeden tartışmalara neden olan İnfaz Yasası düzenlemesine İYİ Parti’den olumsuz yanıt geldi. “İnfaz …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla