Anasayfa / Güncel / Büyükşehir’den Denizi kirleten gemilere rekor ceza

Büyükşehir’den Denizi kirleten gemilere rekor ceza

Mersin Büyükşehir Belediyesi, oluşturulan özel ekip ve alınan yeni araçlarla deniz kirliliğine karşı sürdürdüğü çalışmalar kapsamında, Akdeniz’e atık bırakan 152 gemiye 7 milyon 386 bin lira ceza kesti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Denizcilik Hizmetleri ve Denetimi Şube Müdürlüğü, ‘Daha temiz bir Mersin’ için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Abanoz isimli deniz temizleme teknesi (deniz süpürgesi) ile 1 fiber tekne aracılığıyla Mersin’in denizini temizlemek için haftanın 7 günü görev alan ekipler, Gözne isimli deniz denetim teknesi ve Namrun isimli yüksek hızlı acil müdahale botu ile denetim çalışmaları ile de deniz kirliliğine karşı mücadele ediyor.

 

Çok Okunan Haber

Emekli öğretmen CHP’den aday adayı oldu

Mersin’de uzun yıllar eğitim camiasına hizmet eden emekli öğretmen Perihan Özpınar Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla