Anasayfa / Güncel / Son Dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşılamadaki son durumu paylaştı!

Son Dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşılamadaki son durumu paylaştı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşılamada yeni bir rekor kırıldığını belirtti. Koca sosyal medya hesabından “1 milyon 240 bin 311 sizce nedir? 24 saat içinde bu kadar doz aşı, randevu alıp aşı olan bu kadar insan. Önümüzdeki günler için güven” dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından aşılamadaki son durumu paylaştı.

Aşılamada yeni rekor: 1 milyon 240 bin doz aşı uygulandı

Sağlık Bakanı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile son 24 saat içinde aşı olan kişilere dair yeni bilgileri paylaştı.

Koca: 1 MİLYON 240 BİN 311. SİZCE NEDİR? 24 saat içinde bu kadar doz aşı, randevu alıp aşı olan bu kadar insan. Önümüzdeki günler için güven. Sağlık çalışanlarımız için tatlı bir yorgunluk” dedi.

“1 milyonuncu aşının yeri Ankara”

“Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?” mesajını paylaştı.

1 MİLYON DOZ aşı hedefine az önce ulaştık. Bir milyonuncu aşının yeri Ankara, aşı olan arkadaşımız 48 yaşında. Hatice kardeşim, günün kahramanı olduğunun farkında mısın?

Çok Okunan Haber

MERSİN İDMANYURDU’NUN ESKİ FUTBOLCUSU JOSEPH BOUM HAYATINI KAYBETTİ

Türkiye’de bir dönem Mersin İdman Yurdu ve Antalyaspor kulüplerinde forma giyen Joseph Boum hayatını kaybetti. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla