Anasayfa / Güncel / MESKİ, YENİKÖY MAHALLESİ’NİN İÇMESUYU SORUNUNA SON VERİYOR

MESKİ, YENİKÖY MAHALLESİ’NİN İÇMESUYU SORUNUNA SON VERİYOR

Kentin tüm ilçelerinde altyapı çalışmalarına hız veren MESKİ, Toroslar ilçesi Yeniköy Mahallesi’nin yetersiz içmesuyusorununu çözecek çalışmalara başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri kaliteli, kesintisiz ve yeterli içmesuyuna kavuşacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar ilçesi Yeniköy Mahallesi içmesuyu isale ve terfi hattı yapım işine devam ediyor. Söz konusu çalışmaların sona ermesiyle mahalle sakinleri kaliteli, kesintisiz ve yeterli içmesuyuna kavuşacak.

MESKİ’nin yatırım tutarı 4 milyon 504 bin lira olan yapım işi kapsamında; muhtelif çaplarda 6 bin 156 metre HDPE boru ile 1861 metre çelik boru döşeme çalışması yapılması planlanıyor. Yeniköy Mahallesinin içmesuyu altyapı sorununu çözmek için çalışmalara başlayan MESKİ’ninmevcut terfi hattını yenilemesiyle içmesuyu abonelere daha verimli ulaşacak.

Çok Okunan Haber

Gündoğdu: Mersin’in ve Çukurova Bölgesi’nin potansiyeli değerlendirilmeli

Çukurova ve Mersin’de yatırımların artmasıyla ülkemizin ihracatta daha fazla söz sahibi olacağını aktaran MESİAD Başkanı …

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla