Anasayfa / Manşet / ERTAŞ “BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR EDERİM”

ERTAŞ “BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR EDERİM”

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenenAmatör Spor Kulüplerine Nakdi Katkı Töreni ile kent genelinde faaliyet gösteren 250 amatör spor kulübüne toplam 7 milyon 470 bin TL destek sağlandı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de düzenlenen törende spor kulübü yöneticileri ve sporcularla bir araya geldi.

Sporun topluma sağladığı katkılardan bahseden Seçer, Spor; ekip ruhunu öğretiyor. Beraber mücadele etmeyi, kazanmayı, mutluluğu, kaybetmeyi ve üzüntüyü paylaşmayı öğretiyor dedi.

Sporun insanları bir araya getiren, birleştiren bir fahri barış elçisi olduğunu vurgulayan Seçer,  “Uluslararası müsabakalar, olimpiyatlar oluyor. Her kıtadan insanlar koşuyor, birbirlerini tebrik ediyor, birbirlerini belki ilk kez görüyor, belki tanımıyor. Spor öyle değerli ve önemlidir diye konuştu.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde, düzenlenen ve Başkan Seçer’in de katıldığı tören kapsamında Büyükşehir tarafından 250 amatör spor kulübüne toplam 7 milyon 470 bin TL destek sağlandı. Başkan Seçer yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi 4 yılda 807 kulübe toplam 14 milyon 143 bin TL nakdi destekte bulundu.

Mersin Askf Genel başkanı Mithat Ertaş yaptığı konuşmada Başkan Seçer’e ve Mersin Büyükşehir’e Amatör spora verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Ertaş ,Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, spor adına mutlu bir gün için bir arada bulunduklarından söz ederek, amatör spor kulüplerine her yıl yapılan yardımların artarak devam ettiğini vurguladı. Ertaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından ulusal ve uluslararası organizasyonlarda dereceye girmiş sporcu ve antrenörlerin de ödüllendirilmesi konusunda verilen destekleri hatırlatarak, “Hep söylüyoruz; amatör spor bir gönül işi, elbette bir sevda işi. Belki en güzel cumartesilerinizi, pazarlarınızı amatör spora, gençliğe harcıyorsunuz, onları sosyal aktivitelerin içine, futbol sahalarına ve salon kulüplerine çekiyorsunuz. Onun için sizler de büyük hizmet ediyorsunuz. Ekibinizle birlikte spor adına çok güzel işler yapıyorsunuz. Maratonlar, bisiklet turları, satranç turnuvaları ve diğer branşlar ile şehrimize bir renk katıyor. Hizmetlerin artırarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Seçer, kulüpler ve sporculardan gelen soruları yanıtladı ve Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş’a temsili destek çekini verdi. Ertaş da Başkan Seçer’e amatör spor kulüplerine desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Program, Seçer’in sahneden spor kulüpleri ile öz çekim yapmasının ardından sona erdi.

Çok Okunan Haber

TOROSLAR ZABITASIN YENİ YIL ÖNCESİ DENETİMLERİNİ ARTIRDI

Toroslar Belediyesi, halkın huzur ve sağlığı için ilçe genelinde yürüttüğü denetim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. …

Araç çubuğuna atla