Anasayfa / Güncel / Erol Bulut hediye etti, Emre Belözoğlu ile yeniden doğdu

Erol Bulut hediye etti, Emre Belözoğlu ile yeniden doğdu

Katar’da 2022 Dünya Kupası heyecanı başladı. Açılış maçında Ekvador, Enner Valencia’nın golleriyle ev sahibi Katar’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Katar ağlarına gönderdiği gollerle tarihe geçen Enner Valencia, Süper Lig’de zirvede yer alıyor. İşte deneyimli golcünün Fenerbahçe macerasındaki Erol Bulut detayı ve sözleşme bilmecesi…

2022 Dünya kupası açılış maçında Katar ile Ekvador karşı karşıya geldi. Al Bayt Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Ekvador 2-0’lık skorla kazandı.

Karşılaşmanın 3. dakikasında Valencia’nın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken 16. dakikada Ekvadorlu yıldız bir kez daha sahneye çıktı. Tecrübeli golcü, penaltıyla takımını öne geçirdi. Valencia, 31. dakikada ise kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısından gol sesi çıkmadı ve Ekvador turnuvaya 3 puanla başladı. Katar, grubun ikinci maçında Senegal ile kozlarını paylaşacak. Ekvador ise Hollanda ile karşılaşacak.

Çok Okunan Haber

PERIHAN KOCA SERBEST BÖLGEYİ GEZDİ

Toplumsal Özgürlük Partisi sözcüleri kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca seçim çalışmasının …

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla