Anasayfa / Güncel / Akrabasının istismarına maruz kalan kadın adalet mücadelesi verirken öldürüldü

Akrabasının istismarına maruz kalan kadın adalet mücadelesi verirken öldürüldü

Antalya’da 2 yıl önce akrabası Birol K tarafından 17 yaşındayken istismara maruz kalan N.D dün akşam saatlerinde bir otel odasında ölü bulundu. N.D.’nin nişanlısı olan erkek tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Olay dün Akşam Antalya Muratpaşa’da yaşandı. N.D.’nün ailesi dün akşam kızından haber alamayınca emniyete giderek başvuru yaptı. İhbarın ardından N.D. bir otel odasında ölü bulundu. Kadının cenazesi adli  tıpa kaldırılırken, olay ile ilgili de geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

“KORUYAMADIK“

N.D’nin ölümünün ardından açıklamaya yapan ve cinsel istismar dosyasını takip eden Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği, “Antalya’da akrabasının cinsel istismarına maruz kalan 18 yaşındaki müvekkilimizin, ayrılmak istediği erkek tarafından öldürüldüğünü öğrendik. N.D.’yi erkek şiddetinin bir biçiminden sonra iyileştirmeye çalışıyor, failin ceza almasına uğraşıyorduk. Bir başkasına karşı koruyamadık.” İfadelerini kullandı.

DOSYA TEMYİZDE

TELE 1’in ulaştığı bilgilere göre N.D. 2 yıl önce Antalya’da Birol K.’nın istismarına maruz kaldı. 17 yaşında istismara maruz kalan kadın teyzesiyle birlikte failden şikayetçi oldu. Soruşturmanın ardından Birol K. Önce tahliye ardından da beraat etti. Dosya ise şu an temyizde.

FIRAT YEŞİLÇINAR-TELE 1 ÖZEL

Çok Okunan Haber

MERSİN BÜYÜKŞEHİR SAYESİNDE YENİDEN YAŞAMA TUTUNDU

Mersin’in her noktasında vatandaşın her türlü talebini karşılayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’a bağlı İnköy Mahallesi’nde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla