SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 22° Açık
İstanbul İstanbul 20° Açık
Ankara Ankara 15° Parçalı bulutlu
İzmir İzmir 20° Açık
USD: 46,45 TL
EUR: 53,27 TL
GBP: 61,44 TL
BTC: $0 / 0 TL

Vahap Seçer'den Bozbey'in tutuklanmasına tepki: Adalet herkes için eşit tecelli etmeli

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in tutuklanmasına tepki gösterdi. Vahap Seçer, tutuklamanın istisna olması gerektiğini belirterek “Adaletin herkes için eşit ve güven verici bir şekilde tecelli etmesi en temel beklentimizdir” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hakkında açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Bozbey’in tutuklanmasına tepki gösteren Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer şunları söyledi:

“Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey hakkında verilen tutuklama kararının, hukuk devleti ilkeleri ve seçilmiş iradenin korunması açısından titizlikle değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum.
Tutuklama tedbiri istisnai olmalı; yargılama süreçleri adil, şeffaf ve mümkün olduğunca tutuksuz yürütülmelidir. Adaletin herkes için eşit ve güven verici bir şekilde tecelli etmesi en temel beklentimizdir.”

mersinhalkhaber

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı