UEFA, Matteo Guendouzi'ye 50 bin euro para cezası ve toplam 4 maç men cezası verdi. Fransız futbolcu, 4 maçlık cezanın 2 maçını bu sezon çekecek. Kalan 2 maçlık ceza ise 1 yıllık deneme süresine tabi olacak. Bu karar doğrultusunda Guendouzi, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Roma ve Aston Villa karşılaşmalarında forma giyemeyecek.
GREENWOOD ROMA MAÇINDA OYNAYACAK
Mason Greenwood'a ise 30 bin euro para cezası ve 1 maç ertelemeli men cezası verildi. Cezanın ertelemeli olması nedeniyle Greenwood, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk karşılaşması olan Roma maçında sahada olabilecek.
UEFA'NIN KARARLARI
UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu'nun açıkladığı cezalar şöyle:
Mason Greenwood: 30 bin euro para cezası + 1 maç ertelemeli men cezası.
Matteo Guendouzi: 50 bin euro para cezası + 4 maç men cezası. Cezanın 2 maçı bu sezon uygulanacak, kalan 2 maç ise 1 yıllık deneme süresine tabi olacak.
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.