SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 22° Güneşli
İstanbul İstanbul 20° Güneşli
Ankara Ankara 15° Parçalı bulutlu
İzmir İzmir 16° Güneşli
USD: 46,45 TL
EUR: 53,27 TL
GBP: 61,44 TL
BTC: $63.417 / 2.945.706 TL

TARSUS’TA SEVGİ DOLU İKİ GÜN

Tarsus Belediyesi tarafından 14–15 Şubat tarihlerinde düzenlenen “Sevgililer Günü Programı”, St. Paul Meydanı’nda her yaştan vatandaşın katılımıyla büyük bir ilgi gördü. “Tarsus’ta Sevgi Var” temasıyla gerçekleştirilen etkinlikler, kente iki gün boyunca renkli ve hareketli anlar yaşattı.

Program kapsamında kurulan Üretici Pazarı vatandaşları yerel üreticilerle buluştururken; anahtarlık yapımından seramik boyamaya, çini ve bez çanta atölyelerinden yüz boyamaya kadar pek çok etkinlikte katılımcılar hem üretmenin hem de paylaşmanın keyfini yaşadı. Çocuklara, yetişkinlere ve ailelere hitap eden atölyeler, meydanda sıcak ve samimi bir atmosfer oluşturdu.

Müzik programları da etkinliklere ayrı bir coşku kattı. DJ performansları, kent orkestrası konserleri, pop müzik dinletileri ve dans etkinlikleriyle St. Paul Meydanı gün boyu dolup taşarken, akşam saatlerinde sahne alan gruplar sevilen şarkılarla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Tarsus Belediyesi, düzenlediği bu tür etkinliklerle sosyal yaşamı canlandırmaya ve kentte birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmeye devam ediyor. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği program, Tarsus’ta sevginin yalnızca bir güne değil, hayatın her anına yayıldığını bir kez daha ortaya koydu.

mersinhalkhaber

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı