SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 26° Güneşli

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN HANE HANE HİZMET ATAĞI

Tarsus Belediyesi, “Her Zaman Yanınızda” projesi kapsamında ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Her haneye dokunma hedefiyle yürütülen çalışmalarda, belediyenin sosyal hizmet anlayışı vatandaşların kapısına kadar taşınıyor.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen son ziyaretler Ferahim Şalvuz ve Yarbay Şemsettin Mahallelerinde yapıldı. Ziyaretlerde hem belediye hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı hem de yaşlı ve hasta vatandaşların tansiyon ölçümleri gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın selamlarını ileten ekipler, vatandaşların taleplerini ve ihtiyaçlarını evlerinde dinleyerek not aldı.

“ÇÖZÜM İÇİN DOĞRUDAN HAREKETE GEÇİYORUZ”
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç her haneye ulaşılacağını ifade ederek, “Hedefimiz, Tarsus’ta yaşayan her bir vatandaşımıza dokunmak, ihtiyaçlarını yerinde görmek ve belediyemizin desteğini her hanede hissettirmek. Bu nedenle ekiplerimiz mahalle mahalle, sokak sokak, hane hane ilerliyor. Vatandaşımızın talebini dinliyor, sorununu yerinde görüyor, çözüm için doğrudan harekete geçiyoruz.” dedi.

mersinhalkhaber

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı