SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 26° Güneşli

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay entübe edildi

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın kolon kanseri tedavisi sürerken sağlık durumunun ağırlaştığı ve entübe edildiği açıklandı.

Bir süredir Manisa Şehir Hastanesi’nde kolon kanseri tedavisi gören Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın sağlık durumuna ilişkin kritik bir açıklama yapıldı.

Hastane yetkilileri, Durbay’ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle klinik tablosunun ağırlaştığını ve yoğun bakımda entübe edilerek solunum cihazına bağlandığını duyurdu.

Manisa Şehir Hastanesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Gülşah Durbay’ın mevcut olan çoklu organ yetmezliği tablosu nedeniyle klinik durumu ağırlaşmış, bu kapsamda hastamız entübe edilerek solunum cihazına bağlanmıştır. Tedavisi yoğun bakım koşullarında sürdürülmektedir. Gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecektir.”

YOĞUN BAKIMA KALDIRILMIŞTI

2 Aralık’ta yoğun bakıma kaldırılan Durbay‘a 10 Aralık’ta çoklu organ yetmezliği teşhisi konulmuştu.

Şehzadeler Belediyesi, Durbay‘ın tedavisinin yoğun bakım ünitesinde hekimlerin kontrolünde sürdüğünü bildirmişti.

mersinhalkhaber

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı