SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 22° Açık

İngiltere’den Mersin otizm derneği çocuklarına jest : İbrahim Hüner’den anlamlı destek

İngiltere’de yaşayan Mersin İdmanyurdu taraftarı İbrahim Hüner, memleketi Mersin’e olan bağlılığını anlamlı bir etkinlikle gösteriyor.

Hüner, 28 Eylül Salı günü saat 17.00’de, Mersin Otizm Derneği çocukları için düzenlenecek etkinlikte Mersin İdmanyurdu forması ve Mersin’in yöresel lezzeti tantuni dağıtımında bulunacak.

“Mersin İdmanyurdu sadece bir futbol kulübü değil, aynı zamanda bir paylaşma kültürüdür” mesajının öne çıktığı etkinlikte, hem çocuklara destek olunması hem de Mersin’in kültürel değerlerinden biri olan tantuninin paylaşılması amaçlanıyor.

İngiltere’den Mersin’e uzanan bu anlamlı dayanışma etkinliğine, Mersin Otizm Derneği üyeleri, gönüllüler ve tüm taraftarlar davet edildi.

İbrahim Hüner’in bu davranışı, Mersin İdmanyurdu sevgisinin yalnızca tribünlerle sınırlı olmadığını, sosyal dayanışmaya da dönüşebileceğini gösteren anlamlı bir örnek oldu.


 


Muharrem Çağatay

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Reklam

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı