Mersin’de uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda sentetik kannabinoid ve skunk (esrar) maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 30 Ekim 2026 tarihinde kent genelindeki ilçelerde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kamuoyunda “torbacı” olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik çalışma gerçekleştirildi.
Operasyon kapsamında H.Y. isimli şüphelinin üst ve ikametinde yapılan aramalarda 6,80 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi.
M.E. isimli şüphelinin ikametinde yapılan aramada ise 200 gram skunk (esrar) maddesi bulundu.
Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapılan H.Y. ve M.E., 31 Ekim 2026 tarihinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mersin’de uyuşturucuyla mücadele kapsamında operasyonların sürdüğü bildirildi.
© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.