SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 23° Yakınlarda yer yer yağmur
İstanbul İstanbul 21° Parçalı bulutlu
Ankara Ankara 15° Parçalı bulutlu
İzmir İzmir 18° Açık
USD: 46,44 TL
EUR: 53,26 TL
GBP: 61,43 TL
BTC: $63.197 / 2.935.522 TL

Mersin’de Pert araçta sigorta krizi

Mersin’de gazeteci A. Vahap Şehitoğlu, trafik kazasında pert olan aracının bedelinin tam olarak ve yasal sürede ödenmediğini iddia ederek 2 sigorta şirketi hakkında yasal haklarını arayacağını söyledi.

Şehitoğlu, 17 Ocak 2026’da geçirdiği kazada perte ayrılan aracına ilişkin sigorta sürecinde yaşadıklarını ‘skandal’ olarak nitelendirdi. Alacağının bilinçli şekilde yasal süresi içinde ödenmediğini öne süren Şehitoğlu, sigorta şirketinin yükümlülüklerini yerine getirmediğini iddia etti. Gazeteci Şehitoğlu, yapılan kısmî ödemenin dahi geciktirildiğini belirterek kalan tutarın ödenmediğini savundu. Süreci yöneten aracı firmayı da eleştiren Şehitoğlu, “Sigortalısının arkasında durmayan, sorumluluktan kaçan bir anlayışla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

“40 KEZ DÜŞÜNÜN”

Şehitoğlu, yaşadığı mağduriyeti, “Alacağınızın bir kısmını geç yatırıp, kalanını vermeyenlerle iş yaparken 40 kez düşünün” diyerek dile getirdi.

ŞİKAYETLER RESMİ KURUMLARA TAŞINDI

Şehitoğlu, iki firma için SEDDK’ya e-Devlet üzerinden başvurduğunu, ayrıca Tüketici Hakları Derneği’ne şikayette bulunduğunu, Konuyu CİMER ve diğer ilgili kurumlara taşıyacağını açıkladı. Şehitoğlu, sürecin takipçisi olacağını belirterek mağduriyetinin giderilmesini talep etti.

mersinhalkhaber

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı