SON DAKİKA
Logo
Mersin Mersin 22° Yakınlarda yer yer yağmur
İstanbul İstanbul 20° Parçalı bulutlu
Ankara Ankara 15° Parçalı bulutlu
İzmir İzmir 17° Açık
USD: 46,45 TL
EUR: 53,27 TL
GBP: 61,44 TL
BTC: $0 / 0 TL

İSKELEDE MAHSUR KALAN İNŞAAT İŞÇİLERİNİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ KURTARDI

Mersin’in Mezitli ilçesinde 10 katlı bir bina inşaatında dış cephe çalışması yapan iki işçi, elektrik arızası nedeniyle 8. katta iskelede mahsur kaldı. İşçiler Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Arama Kurtarma ekiplerinin başarılı operasyonu ile kurtarıldı.

Olay, Mezitli İlçesi Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. İskelede mahsur kalan inşaat işçileri M.B. ve H.A. için ihbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Mezitli İtfaiye Grup Amirliği ile Arama Kurtarma ekipleri, titiz bir çalışma yürüttü. Öncelikle ip yardımıyla emniyet kemeri ulaştırılarak işçilerin güvenliğini sağlayan ekipler, işçilerin bulunduğu noktaya duvardan delik açarak 8. kattaki iskeleye ulaştı. İşçiler dikkatli bir şekilde kurtarılarak güvenli alana alındı.

Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan işçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kısa süreli panik yaşayan M.B. ve H.A. , kendilerini kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti. Mersin İtfaiyesi’nin hızlı, profesyonel ve riskli şartlarda gerçekleştirdiği operasyon, olası bir faciayı önlerken ekiplerin özverili mücadelesi bir kez daha takdir topladı.

mersinhalkhaber

Yorumlar (0)

Bu haber için henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Logo
İletişim

YENİŞEHİR/MERSİN

+90 532 522 29 73

info@mersinhalkhaber.com

Bizi Takip Edin

© 2026 Tüm Hakları Saklıdır. Dorasoft Yazılım tarafından hazırlanmıştır.

WhatsApp İhbar Hattı