Anasayfa / Güncel / Yenişehirli muhtarlar Anıtkabir’de

Yenişehirli muhtarlar Anıtkabir’de

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit , CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı.

“Yenişehir Belediye Başkanı olarak Ulu Önderimizin huzurunda bulunmak hayatımdaki en duygusal anlardan biri” diyen Başkan Özyiğit, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ardından saygı duruşunda bulunuldu.

Başkan Özyiğit, daha sonra Anıtkabir Şeref Defteri’ne şunları yazdı: “Devrimlerinizin koruyucusu ve Cumhuriyetin yılmaz bekçisi bir belediye başkanı olarak büyük bir gururla manevi huzurlarınızdayım. Sizin de işaret ettiğiniz gibi aklın ve bilimin ışığında ülkemize ve halkımıza şerefle hizmet vermekteyiz. Büyük Atatürk, mutlulukla ifade etmek isterim ki bir asır önce ifade ettiğiniz sözleriniz bilimle hiçbir zaman ters düşmedi. Umutlarımızı besleyen azminiz ve kararlılığınızla; açtığınız yolda, ilkelerinizi rehber edinerek uygar ve çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya devam edeceğiz”

 

 

Çok Okunan Haber

İnfaz Yasası makyajıyla genel af: PKK detayı komisyonu böldü

Meclis’e daha gelmeden tartışmalara neden olan İnfaz Yasası düzenlemesine İYİ Parti’den olumsuz yanıt geldi. “İnfaz …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla