Önceki dönem Mersin bakliyatçılar derneği başkanı ve Pütün gıda yönetim kurulu başkanı Veysel Pütün ve Pütün gıda finans müdürü Cahide Ütaç,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.
Veysel Pütün,Başkan Seçer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken,Mersin’i her yönü ile marka değeri yapmaya yönelik çalışmalarının takdire şayan olduğunu belirtti.
Pütün,Mersin’in son iki yılda çok değiştiğini her yönü ile daha modern daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda hızlı adımlar ile ilerlediğini söyledi.
Başkan Seçer’in gece gündüz demeden Mersin için uğraş vermesinin Mersin halkını son derece mutlu ettiğini belirtti.
Başkan Seçer ziyaretlerinden dolayı Veysel Pütün’e teşekkür edip,Mersin’de istihdam yaratan tüm iş insanlarının yanında olduklarını ve Mersin’e yatırım yapıp istihdam yaratacak iş insanlarına da her daim yardımcı olacaklarını söyledi.

Mersin Halk Haber Mersin Halk Haber
