Anasayfa / Güncel / Vahap Seçer’den, Ekrem İmamoğlu’na destek: Bu millet haksızlığı kabul etmez

Vahap Seçer’den, Ekrem İmamoğlu’na destek: Bu millet haksızlığı kabul etmez

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhurbaşkanlığı aday adaylığını açıklayan Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesine tepki gösterdi. Seçer, “Bugün siyasi rekabet nedeniyle hukuk hiçe sayıldı ve Ekrem başkanın diploması iptal edildi. Bu millet haksızlığı kabul etmez” dedi.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasının iptal edilmesine tepki gösterdi.
Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Başkan Seçer, şu ifadeleri kullandı:
“Bugün siyasi rekabet nedeniyle hukuk hiçe sayıldı ve Ekrem başkanın diploması iptal edildi. Bu millet haksızlığı kabul etmez. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Hukukun üstün olduğu, vatandaşın haklarının korunduğu, herkes için adaletin sağlandığı günleri birlikte göreceğiz.”

Çok Okunan Haber

UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 2. KEZ MERSİN’DE

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sinema Ofisi, Kadın Gazeteciler Derneği, Uçan Süpürge Vakfı ve Kadından Haber iş …

Araç çubuğuna atla