Anasayfa / Güncel / Perihan Koca “Demokratik Bir Yarışta Olmadığımızın Bilinciyle Hareket Etmeliyiz

Perihan Koca “Demokratik Bir Yarışta Olmadığımızın Bilinciyle Hareket Etmeliyiz

Toplumsal Özgürlük Partisi Sözcüler Kurulu üyesi ve DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca DEM Parti Akdeniz belediye başkan adayı Hoşyar Sarıyıldız ve partililer ile birlikte Akdeniz ilçesi Merkez Mahallesi’nde halk toplantısında halkla bir araya geldi. 14 Mayıs seçimlerinde Merkez Mahallesi’nde fire vermediklerini belirten mahalle halkı, seçimlerde görev alarak sandıklara sahip çıktıklarını belirttiler. Toplantıda konuşan Mersin Milletvekili Perihan Koca, “14-28 Mayıs seçimleri sürecinde değişim arzusunu her yerde gözlemledik. Ancak seçimler olağan koşullarda gerçekleşmedi. Demokratik bir yarış yok. Seçme seçilme haklarımız bile gasp ediliyor. Seçimlerde haklarımızı iyi bilmeliyiz. Her şeyin uzmanı olmalıyız. Bildiğiniz gibi şimdi de hayalet seçmen yarattılar. Mahalle mahalle gezip hayalet seçmen avına çıktık dedi.

Milletvekili Perihan Koca aynı zamanda kadınları 8 Mart etkinliklerine davet etti. 8 Mart’ta ilk etkinliğin saat 12.00’de Şevket Sümer Parkı’nda gerçekleştirileceğini belirten Koca, Sokakları da meydanları da terk etmiyoruz diyerek 8 Mart akşamı Kushimato Sokağı’nda buluşacağız. Güçlenmeye, bir araya gelmeye ihtiyacımız var” diyerek sözlerini noktaladı.

Perihan Koca ve parti heyeti buradan ayrılarak Yenimahalle’deki büro açılışına katıldı.

Yenimahalle Büro Açılışı: Akdeniz Küçük Türkiye’dir

DEM Parti’nin seçim irtibat bürolarının açılışları sürüyor. 6 Mart günü Yenimahalle’deki büro açılışına DEM Parti Mersin milletvekilleri Perihan Koca ve Ali Bozan’ın yanı sıra DEM Parti Akdeniz ilçesi eş başkan adayları Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan katıldı. Açılışta Akdeniz ilçesindeki kimlik çeşitliliğine vurgu yapılırken kenti Kürt, Türk, Arap, Roman halklarının bir aradalığı vurgulandı.

Kadın Toplantısı: 8 Mart’tan 21 Mart’a, 21 Mart’tan 31 Mart’a

Büro açılışının ardından Milletvekili Perihan Koca ve beraberindeki parti heyeti Güneş Mahallesi’nde gerçekleştirilen ev toplantısında kadınlarla buluştu. Kadın toplantısında konuşan Koca, “Kadınlar olarak önümüzde 3 kritik takvim var. Birincisi 8 Mart. Kadınlar olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde alanları dolduracağız. İkinci önemli takvimimiz bahar bayramı Newroz’dur. Newroz’daalanları dolduracağız. Ardından 31 Mart’ta sandığa gideceğiz, Akdeniz’i kadınların yöneteceği bir belediyecilik anlayışı için oylarımızı DEM Parti’ye vereceğiz.” dedi.

Çok Okunan Haber

GÜLCAN KIŞ “BU ÜCRETLE DEĞİL YAŞAMAK, BESLENMEK BİLE LÜKS”

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, 2026 yılı için belirlenen 28.075 TL’lik net asgari ücretesert tepki …

Araç çubuğuna atla