Anasayfa / Güncel / Nagehan Alçı’dan Selahattin Demirtaş iddiası: Tahliyesi için tarih verdi

Nagehan Alçı’dan Selahattin Demirtaş iddiası: Tahliyesi için tarih verdi

Gazeteci Nagehan Alçı, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili olarak, “Güvendiğim kaynaklardan bana gelen bilgiye göre Selahattin Demirtaş bu hafta tahliye edilecek” iddiasında bulundu.

Demirtaş’ın tahliyesi konusunda dikkati çeken bir iddia ortaya atıldı. Demirtaş’ın tahliyesi için bu haftaya işaret edildi.

AİHM’nin 9 yıldır tutuklu olan Demirtaş hakkında verdiği ihlal kararının ardından Alçı, Demirtaş’ın tahliyesi konusunda dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

Alçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bakıyorum dünden beri konuşuluyor…Güvendiğim kaynaklardan bana gelen bilgiye göre de Selahattin Demirtaş bu hafta tahliye edilecek…” diye yazdı.

Çok Okunan Haber

BAŞKAN BOLTAÇ, ERGENEKON MAHALLESİ KAPALI SEMT PAZARINDA ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Ergenekon Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla …

Araç çubuğuna atla