Anasayfa / Güncel / MERSİN’DEN HATAY’A ‘İNTERNET ERİŞİM NOKTALARI’

MERSİN’DEN HATAY’A ‘İNTERNET ERİŞİM NOKTALARI’

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve yıkıcı etkileri Hatay’da da hissedilen deprem sonrası internet erişiminde problem yaşanması üzerine harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi, 3 lokasyonda İnternet Erişim Noktası kurdu.

Hatay’da internet erişim çalışmaları yapıldı

Gerekli altyapıyı kuran ve internet güçlendirme çalışması yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da bulunan ‘Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin İtfaiye Merkez Üssü’, ‘Samandağ’ ve ‘Vali Göbeği’nde internet erişim noktaları kurdu. 3 noktada kurulan ve ilerleyen günlerde sayısı 10’a çıkarılacak olan noktalar sayesinde bölgedeki vatandaşlar yakınlarıyla daha kolay iletişim kurabilecek.

Hem arama kurtarma çalışmaları yapanların hem de vatandaşların birbirleri ile kesintisiz ve sağlıklı iletişim kurabilmesi için İnternet Erişim Noktalarını kısa sürede kuran Büyükşehir Belediyesi ücretsiz bir şekilde internet hizmeti verecek.

Çok Okunan Haber

Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı

YouTube kanalında yaptığı konuşma nedeniyle 22 Haziran’da tutuklanan ve 26 Kasım’da 4 yıl 2 ay …

Araç çubuğuna atla