Mersin Tece Kampüs sahilinde yüzmek için denize giren kimliği belirlenemeyen 50 yaşlarındaki bir erkek vatandaş boğulma sonucu hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay bugün öğle saatlerinde Mezitli ilçesinde bulunan Tece Sahilinde meydana geldi.
Görgü tanıklarının iddialarına göre Tece Kampüs sahilde serinlemek için suya giren kimliği öğrenilemeyen 50 yaşlarındaki bir erkek bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.
Çevredekilerin ihbarı ile boğulan vatandaşın durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri sudan çıkartılan vatandaşa kalp masajı yaptı.Buna rağmen ilk yardım tedavisine cevap vermeyen Vatandaş tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Emniyet Olay ile ilgili soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden vatandaşım cansız bedeni üniversite hastanesinin morguna kaldırıldı.

Mersin Halk Haber Mersin Halk Haber
