Anasayfa / Güncel / KÜÇÜKKAPDAN:AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR

KÜÇÜKKAPDAN:AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR

O alışılmış siyasetin dışında. Rahmetli Bülent Ecevit’le siyaset sonrası, büyük bir vefa ve sevgiyle DSP’den kopmadı ve yola devam ediyor.İşte…O isimlerden biri olan DSP İdari ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi Emrah Küçükkapdan o Mersinin karaoğlanı.
Mersin de DSP ilçe kongrelerini Ekim ayı sonunda İl kongresini kongresini yaparak Demokratik Sol Partinin Aralık da yapılacak kurultayı için Mersin’de gerekli calismalari yaptigini biliyoruz.
Küçükkapdan’ın “İnsanlar kendilerini en iyi ifade edecekleri parti olarak DSP’yi görüyorlar.Şuan iktidar ve muhalefet partisinin ülkeyi ,vatandaşı düşünmekten çok koltuk derdinde olduğunun degerledirnesini yaptı:
“Yurdumuz ekonomi, terör, Suriye, Kıbrıs, insan hak ve özgürlükleri, yargının sıkıntıları, eğitimdeki aksaklıklar, sağlıktaki yanlışlar gibi çok sorunla karşı karşıya ama siyaset çözüm olmaktan uzak.”Şunu da anımsattı:“Elektriğe yüzde 60, akaryakıta yüzde 30, doğalgaza yüzde 50, gıdaya yüzde 50 zam yağarken enflasyon düşmüş. Aklımızla alay ediliyor.”

Vatandaşa hal hatır soruyorum bir dokunuyorum bin ah işitiyorum.Ekonominin dip yaptığı bir ülkede insanları mutlu etmek zordur. DSP insanları mutlu etmek için vardır.
Tez zamanda Ecevit’in ilkelerine dönüp tarımı,sanayiyi kısacası üretimi ayağa kaldırmalıyız diyor Küçükkapdan.

2019 yerel seçimlerle ilgili de değerlendirme yapan Küçükkapdan kimse yanında olduklarını sandıklarının secimde kimin denizinde yüzdüğünü biz biliyoruz.Biz demokrasiye sahip çıktık ve 5000 oy aldık bu aldığımız oy halkın bize güveni ve diğer parti adaylarına en güzel tepkidir.

Çok Okunan Haber

SEÇER: “BÖLGEMİZ TARİH KONUSUNDA BİR HAZİNE”

Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Araç çubuğuna atla