Anasayfa / Güncel / Gözaltına alındı: Geceyi Ümitcan Uygun ile beraber geçiren kadın ölü bulundu!

Gözaltına alındı: Geceyi Ümitcan Uygun ile beraber geçiren kadın ölü bulundu!

Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun yeniden gözaltına alındı. Uygun ile geceyi birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadın ölü bulundu.

Son dakika haberine göre; Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun yeniden gözaltına alındı.

Uygun ile geceyi birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadın ölü bulundu. Uygun’un kadınla gece bir arada olduğu kamera kayıtlarından tespit edildi.

Aleyna Çakır’ın ölümüyle uzun süre gündemde kalan ve daha sonra uyuşturucu kullanmayı özendirme suçundan tutuklandığı cezaevinden 18 gün önce tahliye edilen Ümitcan Uygun yine bir skandal ölümle karşımıza çıktı.

Sabah’ın haberine göre; Ankara’da geceyi Ümitcan Uygun ile aynı odada geçiren kız arkadaşı 25 yaşındaki Esra Hankulu sabah yatağında ölü bulundu.

Cep telefonu olay yerinde bulunamayan genç kadının incelenen kamera kayıtlarında Uygun ile geceyi geçirdiği doğrulanınca Uygun gözaltına alındı.

Çok Okunan Haber

TOROSLAR BELEDİYE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Toroslar Belediyesi, çalışanlarının iş güvenliği konusunda bilinçlenmesi amacıyla önemli bir eğitim programı düzenledi. Sağlık İşleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla