Anasayfa / Güncel / Değişim NEFES ile başlar

Değişim NEFES ile başlar

Çukurova bölgesinde haber ve reklam alanında ürettiği projelerle sektörün öncü firmaları arasında yer alan PalMedya, bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

Son yıllarda Çukurova’ya yapılan sağlık yatırımlarını vatandaşlarla birebir buluşturmayı amaçlayan PalMedya, bölgede ilk ve tek olacak ‘Nefes’ Dergi’yi Çukurovalılar’ın hizmetine sunacak.

PalMedya, Spor33 ve Buyukmersin kurucusu Volkan Toslak’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yapacağı Nefes Dergisinde, Yazı İşleri Müdürlüğünü Ahmet Sütcü, Editörlüğünü Nazlı Gül Şah üstlenecek.

Kovid-19 virüsüyle birlikte önemi bir kez daha ortaya çıkan ‘önce insan’ vurgusunu şuur edinerek yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

1 Ocak 2021 tarihinde okuyucularıyla buluşmaya hazırlanan dergi, dopdolu ve özgün içeriğiyle Çukurovalılar’a hizmet veren sağlık ve yaşam sektörünü yakından okuyucusuyla buluşturacak.

Okutana ve okuyana çok şey katacak Nefes Dergi, Mersin’e yeni bir soluk getirecek…

Çok Okunan Haber

KİLİKYA ULTRA MARATONU NEFES KESTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen ‘Uluslararası Kilikya Ultra Maratonu’, tarihi mirasla iç …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul medyum gerçek medyum papaz büyüsü ask büyüsü baglama büyüsü asik etme büyüsü medyum chip satin al zynga chip satisi hayvan hastanesi antalya veteriner köpek hastanesi antalya escort
Araç çubuğuna atla