CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Sakarya’da; “Fotoroman Süleyman ne yazık ki suçlularla fotoğraf çektirmekten ve Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na hakaret etmekten ülkenin güvenlikle ilgili sorunlarını çözmeye vakit ayıramıyor” dedi.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Sakarya’da partililerle bir araya geldi.
Burada bir konuşma yapan Nazlıaka, şunları söyledi:
“Burada görüyorum ki müthiş bir coşkulu, salonlara sığmayan bir kalabalık var. Demek ki artık salonlara sığmıyoruz. Çünkü yüreklerimiz de güçlü atıyor. Onun için sahalarda olmak istiyoruz.
“FOTOROMAN SÜLEYMAN NE YAZIK GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA HAKARET ETMEKTEN ÜLKENİN GÜVENLİKLE İLGİLİ SORUNLARINI ÇÖZMEYE VAKİT AYIRAMIYOR”
Ben önce biraz dün, Meclis’te gerçekleşen toplantıdan bahsetmek isterim size. Biliyorsunuz dün Plan ve Bütçe Komisyonu’nda İçişleri Bakanlığı’nın bütçesi görüşüldü. Anlaşılan fotoroman Süleyman ne yazık ki suçlularla fotoğraf çektirmekten ve Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret etmekten ülkenin güvenlikle ilgili sorunlarını çözmeye vakit ayıramıyor.
“GERÇEKTEN DE EN AZILILAR BİZE GELDİ”
Bizler, bugün tesadüfen hayattayız. Yani hepimizin yaşamları ne yazık ki artık pamuk ipliğine bağlanmış durumda. Bakın sınırlarımız kevgire dönmüş durumda. Kim giriyor, kim çıkıyor hiçbir şey bilinmiyor. Doğru düzgün kayıt altına alınmıyor. İşte bu nedenle genel merkezimize yeniden ‘Sınır namustur’ yazan pankartımızı astık. Evet, sınırlarımız bizim namusumuzdur. Ancak içinde bulunduğumuz dönemde sınırlarımız korunmuyor. Ülkemiz daha öncesinde yine utanç verici bir şeydi, uyuşturucu transit ülkesi konumundaydı. Bugün transit ülke olma konumundan kullanıcı ülke konumuna geçti. Ne kadar vahim bir tablo. Bugün Türkiye’de uyuşturucu kullanım yaşı 10 yaşına kadar düştü. İsmini söylemek istemiyorum reklamı olmasın diye o ürünün. ‘M’ diyelim. M denilen o uyuşturucu ürünü, son iki yılda beş buçuk kat daha fazla kullanılmaya başlandı Türkiye’de. Yine o ürüne bağlı ölümlerde Türkiye Avrupa ikincisi durumunda. Madde bağımlılığına bağlı olarak ölüm oranlarında ise Avrupa üçüncüsü durumunda. Bunu ben söylemiyorum, araştırmalar söylüyor. Bütün bunlar olurken, uyuşturucu baronları ülkemizde cirit atarken; anneler, babalar ‘evlatlarımız madde bağımlısı oldu. Ne olur kurtarın, yardımcı olun bize’ diyorlar. Geçenlerde anne baba bir çiftle görüştüm. Diyorlar ki ‘eve geldik. Salonda eşya yok. Biz evde yokken, çocuğumuz uyuşturucu almak için evin eşyalarını satmış.’ Böyle bir vahim tablodayken, ülke uyuşturucu baronlarının kol gezdiği bir ülkeye dönmüşken ve Süleyman Soylu da bunu itiraf ediyor ve TRT ekranlarından ‘Evet’ diyor: ‘En azılılar bize geliyor.’ Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterirmiş. O da doğruyu söylüyor. Gerçekten de en azılılar bize geldi.

Mersin Halk Haber Mersin Halk Haber
