Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ağırladı.
Başkan Yılmaz, mevkidaşının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.
“Tüm Çabamız Kentimiz İçin“
Mersin’in gelişmesi ve kalkınması için uyum içerisinde çalışmanın önemine değinen Başkan Yılmaz; “Hepimizin ortak amacı bölgemizi daha da güzelleştirmek. Bu amaç doğrultusunda halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimiz geliştikçe Mersinimiz ve ülkemiz de gelişecektir. Çünkü ulusal kalkınma yerelden başlar. Sayın Gültak’a nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Sohbet havasında geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Tüm çabaları Mersin içinmi, hadi oradan dememek için zor tutuyorum kendimi. Cumhur ittifakı değilmi siniz. Sayın Atsız Afşin bey Toroslar belediyesi başkanı olduğunuzdan bu yana Hamit Tuna yı arar olduk. Bir çıkın da asfaltların ve yolların durumuna bir bakın.
Sayın Mustafa Gültak sizde Akdeniz belediyesi gibi bir belediyeyi rüyanızda bile göremezdiniz ama ne diyelim Hdp ve Chp tabanının azizliğine kazandınız. Mevcut hükümetten aldığınız direktifler ile hareket edip Mersin ve Akdeniz de yaşayan insanlara haksızlık yapıyorsunuz. Siz iki başkandan naçizane bir ricam var bu haksızlıkları yapmayın artık bu Mersin e ve Mersin halkına