Anasayfa / Güncel / 2. Yenişehir Triatlonu için geri sayım başladı

2. Yenişehir Triatlonu için geri sayım başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonuişbirliğiyle yapılacak olan 2. Yenişehir Triatlonu için geri sayım başladı. 2. Yenişehir Triatlonu’nun koordinasyon toplantısı Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında, Türkiye Triatlon Federasyonu temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

2019 yılında ilki yapılan Yenişehir Triatlonu pandeminedeniyle 2020 yılında gerçekleştirilememişti. Bu yıl 4 Nisan tarihinde yapılacak 2. Yenişehir Triatlonu, Türkiye TriatlonFederasyonunun 2021 yılı faaliyet programında yer alan ilk yarış olacak ve bu şekilde triatlon sezonunun startıYenişehir’de verilecek. Genç, elit, paratiratlon (engelli) ve farklı yaş grupları kategorilerinde düzenlenecek puanlı 2. Yenişehir Triatlonu’nda sporcular, 1500 metre yüzdükten sonra 40 kilometre bisiklet sürecek ardından 10 kilometre koşacak.

Hedef Yenişehir Triatlonu’nu geleneksel hale getirmek

2. Yenişehir Triatlonu için geçtiğimiz ay Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Türkiye Triatlon FederasyonuBaşkanı Bayram Yalçınkaya arasında işbirliği protokolü imzalanmıştı. Yenişehir Triatlonu’nu geleneksel hale getirmeyi hedefleyen ve Yenişehir’in büyük spor organizasyonlarının merkezi olması için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, bu hedefe emin adımlarla yürüdüklerine dikkat çekti. Başkan Özyiğit, spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktan ötürü mutlu olduklarını söyledi.

Yarışmalara katılmak isteyen sporcular yenisehirtriatlon.comweb sitesi üzerinden kayıt yapabiliyor. 2. Yenişehir Triatlonu’na 500’den fazla sporcunun katılması bekleniyor.

Çok Okunan Haber

CHP’li Talat Dinçer’e 2 önemli görev

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer’e, hem parti yönetimi hem de Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Araç çubuğuna atla