Anasayfa / Güncel / SILIFKE BELEDIYE MECLISI MART AYI MECLIS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTIRDI

SILIFKE BELEDIYE MECLISI MART AYI MECLIS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTIRDI

Silifke Belediye Meclisi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan meclis toplantısında gündem maddeleri tek tek okunarak karara bağlandı.

Silifke Belediye Meclisi, Mart ayı meclis toplantısında 7 gündem maddesini görüşerek, karara bağladı. Meclis, Mart ayı toplantısında; bir önceki toplantıya ait 3-7 Şubat 2025 tarihli tutanağın okunup oylanması, İmar Komisyonundan gelen evrakıngörüşülmesi, Plan ve Proje Müdürlüğünden gelen evrakın görüşülmesi, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden gelen evrakın görüşülmesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden gelen evrakların görüşülmesi, 2024 Yılı Taşınır Mal Kesin Hesabın Görüşülmesi ile Dilek ve Temenniler bölümünden oluşan 7 maddelik gündemi karara bağladı.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, meclis toplantısı sonrasında alınan kararların kentimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak oturumu sonlandırdı.

Çok Okunan Haber

Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı

YouTube kanalında yaptığı konuşma nedeniyle 22 Haziran’da tutuklanan ve 26 Kasım’da 4 yıl 2 ay …

Araç çubuğuna atla