Anasayfa / Güncel / CHP’den Özgür Özel ve Gürsel Erol açıklaması

CHP’den Özgür Özel ve Gürsel Erol açıklaması

CHP, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile Elazığ Milletvekilimiz Sayın Gürsel Erol arasında, önceki günkü kapalı milletvekili grubu toplantısında yaşanan bir diyalog, bazı basın-yayın organlarınca maksatlı olarak çarpıtılmaktadır” açıklamasını yaptı.

CHP İletişim Kanalı’nın sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Elazığ Milletvekili arasında geçen diyalogla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile Elazığ Milletvekilimiz Sayın Gürsel Erol arasında, önceki günkü kapalı milletvekili grubu toplantısında yaşanan bir diyalog, bazı basın-yayın organlarınca maksatlı olarak çarpıtılmaktadır.

Eskiye dayanan kişisel dostlukları bulunan Genel Başkanımız ile Milletvekilimiz arasında geçen diyalogda, parti kültürüne aykırı bir ifade kullanılmamış, kendi aralarındaki hukukla da bağdaşmayan bir davranışta bulunulmamıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Çok Okunan Haber

Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı

YouTube kanalında yaptığı konuşma nedeniyle 22 Haziran’da tutuklanan ve 26 Kasım’da 4 yıl 2 ay …

Araç çubuğuna atla