CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 21 korumasının yemek ödemeleri genel merkez tarafından durduruldu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Genel Merkezi, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sürpriz kararlar aldı. Kılıçdaroğlu’na tahsis edilen makam araçlarının “ihtiyaç var” gerekçesiyle geri alındığı bildirildi. İki araç, Audi A4 ve Skoda Super B markaları, partinin merkezine geri teslim edildi.
Zorunlu İzin Uygulaması
Kılıçdaroğlu için görevlendirilen ve masrafları CHP tarafından karşılanan bir parti çalışanının da zorunlu izne çıkarıldığı belirtildi. Bu talimatların, Ekrem İmamoğlu ile gizli Zoom toplantıları gerçekleştiren CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke tarafından verildiği iddia ediliyor.
CHP’den Açıklama
Olayın patlak vermesinin ardından CHP Genel Merkezi, Kılıçdaroğlu’na karşı yapılan muameleye ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Merkezimiz tarafından sağlanan 2 aracın geri istendiği yönünde basında yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu 2 araç, Genel Merkezimizin bir talebi olmaksızın iade edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur,” ifadelerine yer verildi.

Mersin Halk Haber Mersin Halk Haber
