Haklarında “kara para aklama” soruşturması başlatılan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ile eşi Engin Polat, adliyeye sevk edildi.

Sosyal medyada paylaştıkları videoların ardından ünlenen ve kara para aklamakla suçlanan Dilan ve Engin Polat çifti ile beraber gözaltına alınan toplam 24 şüpheliden 18’inin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Diğer 6 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde 6 saati aşkın süre sorgulanan Engin Polat ve eşi Dilan Polat’ın sorgusu dün 23.45’te tamamlandı.
Polat çifti ile birlikte gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından toplu halde adliyeye sevk edildi.

Mersin Halk Haber Mersin Halk Haber
